Odpiralni čas: Pon - Pet 7.00 - 15.00

Izberi jezik:

BREZPLAČNO SVETOVANJE

Za vas in naravo s srcem iščemo najboljšo rešitev. Po kontaktu z nami vas bo obiskal naš svetovalec. Skupaj boste ugotovili vaše trenutne in bodoče potrebe po energiji. Glede potrebe in po ogledu vašega doma vam bomo predlagali optimalno sončno elektrarno in vam razložili njeno delovanje ter celoten proces izgradnje. Hkrati vam bom predstavili sitem financiranja in nepovratnih sredstev.

NAČRTOVANJE

Ko razumemo vaše želje in potrebe ter značilnosti vašega doma, bo naš projektni tim ustvaril načrt vaše elektrarne. Poslali vam bomo ponudbo in pogodbo ter odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

PRIDOBIVANJE DOVOLJENJ

Smo strokovnjaki za pridobivanje soglasij in nepovratnih sredstev. Za vas pripravimo ustrezno dokumentacijo, potrebno za priključitev v regijsko elektrodistribucijsko službo. Sočasno pripravimo tudi dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada. Po pridobljenem soglasju sledi oddaja dokumentacije za pridobitev pogodbe za priključitev elektrarne in oddaja zahtevka za sklenitev nove pogodbe za dobavo energije.

IZGRADNJA

Naša strokovna ekipa bo izvedla montažo solarne elektrarne. Po montaži opravimo pregled in meritve elektrarne v skladu z veljavno zakonodajo.Po opravljenih meritvah zberemo celotno dokumentacijo, elektrodistribucijsko podjetje izvede prevzem naprave, sledi podpis pogodbe o predaji v uporabo ter priklop na omrežje.

ZAKLJUČNI OBISK

Uradno vam predamo elektrarno. Natančno vam predstavimo rokovanje z napravo, postopke v primeru izrednih dogodkov in brezplačen nadzor delovanja sončne elektrarne na vaši mobilni napravi ali računalniku. Prav tako vam ob obisku predamo dokumentacijo celotnega postopka ter račun in dokumentacijo, ki jo potrebujete za nakazilo subvencije Eko sklada.

PODPISANA
POGODBA

1 TEDEN

Po ogledu vam v roku 1 tedna pripravimo ponudbo in pogodbo

DIZAJN IN
INŽENIRING

2 TEDNA

Po podpisani pogodbi najkasneje v 2 tednih naredimo projekte in vse potrebno za soglasja ter oddamo vloge na Eko Sklad.

SOGLASJA IN
DOVOLJENJA

20 - 60 DNI

Pridobivanje soglasij in dovoljenj običajno traja od 20 do 60 dni, lahko pa tudi več.

INŠTALACIJA

1 DAN + POSEBEJ DAN ZA MERITVE IN PRIKLOP

Po pridobljenih soglasjih vam najkasneje v roku 1 meseca naredimo elektrarno. Montaža običajno traja 1 dan. Kmalu po montaži v nekaj urah opravimo elektro meritve potrebne za priklop ter pozovemo distributerja, da priklopi elektrarno.

DELUJOČA
ELEKTRARNA

TEDEN + 90-150 DNI ZA EKO SKLAD

V roku 1 tedna po priklopu vas obiščemo, predamo dokumentacijo in vas poučimo o ravnanju. Sredstva od Eko sklada večinoma prejmete v roku od 90 do 150 dni, vendar lahko ob zasedenosti Eko sklada to traja tudi dlje časa.

Kontaktirajte nas

Elektrotim d.o.o., Dobja vas 189, Ravne na Koroškem, Slovenija

Osnovni podatki

Direktor: Janez ŽALIG
DŠ: SI16195205 (zavezanec za DDV)
MŠ: 5466466